VENDIM FITUESI  
Susn per vendin e punës (vakant) për 2 (dy) Specialist/operator i Sistemit të regjistrimit të të dhënave mjekësore, më datë 18.11.2022, shpalli Fitues Znj. Artina Skeja dhe Znj. Emaliona Hasani.
CategoryPublikime

© 2018 Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”

Powered by Evolve