Shkelqesise Tuaj Znj. Ambasadore Yuri Kim!

Urimet me te ndjera dhe miqesore me rastin e pervjetorit të 245 te pamvaresise te 🇺🇸🇺🇸🇺🇸.
Mirenjohje pa fund 🇺🇸🇺🇸🇺🇸 per mbeshtetjen politike ekonomike sociale në nivel kombetar dhe nderkombetar të 🇦🇱🇦🇱🇦🇱 si edhe per perballimin e pandemise covid 19.

Perzemersisht ❤️
Stafi I spitalit universitar “Shefqet Ndroqi”

CategoryPublikime

© 2018 Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”

Powered by Evolve