Teknologji bashkohore ne dezinfektimin e ambjenteve spitalore.

Mirenjohje pa fund dhe falenderime nga zemra të stafit të SUSN Bashkise se Tiranes por në vecanti Kryetarit te Bashkise Z.Erjon Veliaj I cili beri të mundur #lehtesisht# shpejt #dhe me cilesi# në kete kohe pandemie , aplikimin për here të pare në Shqiperi në spitalet publike,të teknologjise bashkohore per dezinfektimin e ambjenteve spitalore duke rritur keshtu cilesine e sherbimit ndaj pacienteve. 🙏❤️👌
Lehtesisht shpejt dhe me cilesi

CategoryPublikime

© 2018 Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”

Powered by Evolve