Sherbimi Universitar i Pneumologjise

Sherbimi universitar i Pneumologjise
Klinika e pare e Pneumologjise

Prof. Dr. Silvana Bala

Klinika e dyte e Pneumologjise

Prof. Dr. Hasan Hafizi

a.Diagnostikimi dhe trajtimi i te semureve me semundje pulmonare dhe TB.
b.Praktikat mjeksore per studentet e mjeksise, infermierise dhe pasuniversitaret

Njesia e trajtimit te pacienteve Post Covid 19

 

Klinika e Kardiologjise

Diagnostikimi dhe trajtimi i te semureve me semundje kardiake.

Hemodinamika. Koronarografi

Klinika Interne

Dr. Klodiana Brataj

Diagnostikimi i te semureve me semundje Nefrologjike, Gatrohepatologjike, Reumatologjike, Infektive, Onkologjike dhe Endokrinologjike.

Klinika e Reanimacinonit Bivalent

Prof as. Alma Cani

Reanimacion bivalent
Terapi intensive te semureve ne gjendje te rende
Trajtimi i te semureve post-operator

Klinika e Kirurgjise

1. REPARTI I KIRURGJISE TORAKALE

Prof. Asoc Fatmir Caushi
a.Diagnostikimi dhe trajtimi kirurgjikal i semundjeve pulmonare.

2.KLINIKA E KIRURGJISE SE PERGJITHSHME

Dr. Ylber Vata
a. Dignostikimi dhe trajtimi kirurgjikal i patologjive abdominale dhe ortopedike.

Klinika e  Kardiokirurgjise

Dr. Shk. Rezart Deveja

Bybass i koronareve

Vendosje Valvulash

Salla e Operacionit

Intervente te ndryshme kirurgjikale

Sherbimi i  Urgjencës

Pritja e te semureve te rende dhe drejtimi i tyre ne pavionet perkatese.

Sherbimi i pranimit te vizitave

Pranimi i te semureve jo urgjente te derguar nga sherbimi ambulatore (Filter shtrimesh)

Epidemiologjia

Laboratori

Analizat Para-klinike, Biokimike, dhe Baktereologjike.
Ky laborator sherben si laborator reference kombetare per TBC.

Statistikat

Sherbimi i konsultave ambulatore

Konsultat e referuara sipas sistemit te referimit.

Programi kombetar i tuberkulozit.

Pacientet kronik me fibroze cistike

Per cdo informacion na kontaktoni! Kontakt