Falenderojme nga zemra popullin Gjerman, Qeverine Gjermane dhe Shkelqesine e Tij Ambasadorin Peter Zingraf per mbeshtetjen dhe ndihmen sa bujare aq edhe të cmuar duke na dhuruar dhjete respirator të gjeneracionit bashkohor.
Keto respiratore do të risin cilesine dhe sigurine e sherbimit per pacientet duke krijuar kushte optimale personelit shendetesor te Spitalit Universitar Sh.Ndroqi
Mirenjohje pa fund 🙏🙏🙏🙏

 

       

CategoryPublikime

© 2018 Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”

Powered by Evolve