Në keto dite të veshtira Covidi per personelin e spitalit dhe pacientet e shtruar Zoti Avni Ponari perfaqesuesi i kompanise se sigurimit SIGAL dhuroi aparat radiografia për të bere radiografite prane shtratit të semureve.
Stafi I spitalit SUSN falenderon nga ❤️Z.Avni Ponarin dhe Sigal për kete ndihme sa bujare aq edhe të cmueshme për trajtimin e pacienteve Covid.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️

CategoryUncategorized

© 2018 Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”

Powered by Evolve