Ekipi I Spitalit Shefqet Ndroqi falenderon nga zemra Z.Agron Shehaj i cili dhuroi për pacientet qe trajtohen në kete spital dy respirator te prodhimit bashkohor dhe nje aparat dialize.

Ky donacion do te rise cilesine dhe sigurine e pacienteve dhe do te lehtesoj punen vetmohuese te stafit mjeksor.
🙏🙏🙏

 

CategoryPublikime

© 2018 Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”

Powered by Evolve