DREJTOR DREJTORIE – 3 Njoftim Vendet Vakante – 22 Prill – 2022 1. një vend vakant: Drejtor i Drejtorisë së Menaxhimit të Çështjeve Juridike, Prokurimeve dhe Burimeve Njerëzore. 1. Dokumentacioni i kërkuar: a. Kërkesë për konkurim – letër motivimi për pozicionin; b. CV (jetëshkrimi i kandidatit); c. Fotokopje e kartës së identitetit (ID); d. Diplomë…

1.Kostoiste në sektorin e kostos:  2.Specialist finance (ekonomist I lartë) në sektorin e financës: 3.Nëndrejtor ekonomik:

Njihuni me ligjet dhe rregulloret e mëposhtëme: SUSHN – Për hetimin administrativ të kërkesës së sinjalizuesit për mbrojtjen nga hakmarrja SUSHN – Rregullore e brendshme -Për hetimin administrativ të sinjalizimit dhe mbrojtjen e konfidencialitetit FORMULAR-I-SINJALIZIMIT-TË-BRENDSHËM (1) vendim_i_km_816_16_11_2016_per_ngritje_strukturave_converted_3

Dear friends!  One of the features of this pandemic was and continues to be the national and international SOLIDARITY without which we would not have faced this pandemic.  Another act of SOLIDARITY continues to be the valuable assistance of the American Embassy which donates to the Hospital “Shefqet Ndroqi” a refrigerator of considerable capacity that…

Stafi i spitalit universitar “Shefqet Ndroqi” shpreh dhimbjen për humbjen e jetës së 60-vjeçarit me inicialet L.Sh., nga Kurbini i cili i dha fund jetës mbrëmë pas mesnate, dhe i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes së tij. 60 vjeçari i konfirmuar me COVID-19, ishte shtruar pasditen e datës 28 nëntor në spitalin “Shefqet Ndroqi”,…

Në keto dite të veshtira Covidi per personelin e spitalit dhe pacientet e shtruar Zoti Avni Ponari perfaqesuesi i kompanise se sigurimit SIGAL dhuroi aparat radiografia për të bere radiografite prane shtratit të semureve. Stafi I spitalit SUSN falenderon nga ❤️Z.Avni Ponarin dhe Sigal për kete ndihme sa bujare aq edhe të cmueshme për trajtimin…

Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”, falenderon studion A-Vizion te z. Alban Kardashi dhe miqte e tij, te cilet prodhuan dhe i dhuruan spitalit tone 180 cope ekrane plastike per mbrojtjen e fytyres se personelit mjekesor.

© 2018 Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”

Powered by Evolve