Falenderojme nga zemra Ambasaden Amerikane per kujdesin dhe mbeshtetjen qe po i japin personelit shendetesor ne keto dite te veshtira. Me respekt dhe perzemersi personeli i Spitalit Universitar “Shefqet NDROQI”

Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”, falenderon studion A-Vizion te z. Alban Kardashi dhe miqte e tij, te cilet prodhuan dhe i dhuruan spitalit tone 180 cope ekrane plastike per mbrojtjen e fytyres se personelit mjekesor.

REGJISTRI I REALIZIMIT TE PROKURIMEVE PUBLIKE PER PERIUDHEN JANAR – PRILL TE VITIT 2019. Shkarko dokumentin ne format Excel.

REGJISTRI I PARASHIKIMEVE TE PROKURIMEVE PUBLIKE PER PERIUDHEN JANAR-DHJETOR TE VITIT 2019. Shkarko dokumentin ne format Excel.

© 2018 Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”

Powered by Evolve