– Dokumentacioni i papikezuar i detyrueshem qe duhet te paraqitet: 1. Sanitare . Kërkesë për konkurim; . Jetëshkrimi i kandidatit: . Deshmia e penalitetit; . Raport Mjeko-Ligjor; . Libreze Shendetesore; – Dokumentacioni i papikezuar i detyrueshem qe duhet te paraqitet:  2. (Shofer urgjence paraspitalor . Kërkesë për konkurim; . Jetëshkrimi i kandidatit: . Deshmia e…

1. (një) sanitare  2. (një) elektriçist

Ligji nr.150/2020 “Për disa shtesa në ligjin nr.60/2016 “Për sinjalizimin dhe mbrojtjen e sinjalizuesve”

Ligji nr.60/2016 “Për sinjalizimin dhe mbrojtjen e sinjalizuesve”

Shkelqesise Tuaj Znj. Ambasadore Yuri Kim! Urimet me te ndjera dhe miqesore me rastin e pervjetorit të 245 te pamvaresise te 🇺🇸🇺🇸🇺🇸. Mirenjohje pa fund 🇺🇸🇺🇸🇺🇸 per mbeshtetjen politike ekonomike sociale në nivel kombetar dhe nderkombetar të 🇦🇱🇦🇱🇦🇱 si edhe per perballimin e pandemise covid 19. Perzemersisht ❤️ Stafi I spitalit universitar “Shefqet Ndroqi”

Dear friends!  One of the features of this pandemic was and continues to be the national and international SOLIDARITY without which we would not have faced this pandemic.  Another act of SOLIDARITY continues to be the valuable assistance of the American Embassy which donates to the Hospital “Shefqet Ndroqi” a refrigerator of considerable capacity that…

Teknologji bashkohore ne dezinfektimin e ambjenteve spitalore. Mirenjohje pa fund dhe falenderime nga zemra të stafit të SUSN Bashkise se Tiranes por në vecanti Kryetarit te Bashkise Z.Erjon Veliaj I cili beri të mundur #lehtesisht# shpejt #dhe me cilesi# në kete kohe pandemie , aplikimin për here të pare në Shqiperi në spitalet publike,të teknologjise…

Në emër të stafit të spitalit dëshiroj të shpreh mirënjohjen time për Dr.Bettina & Dr.Artanin dhe përmes tyre OBSH për realizimin ekzaminimit Genexpert Covid në spitalin tonë Nga sot në spitalin SUSN do të fillojnë ekzaminimet PCR kovid me Genexpert. Kjo lloj metode ekzaminimi është bërë për herë të parë në vendin tonë dhe është…

Falenderojme nga zemra popullin Gjerman, Qeverine Gjermane dhe Shkelqesine e Tij Ambasadorin Peter Zingraf per mbeshtetjen dhe ndihmen sa bujare aq edhe të cmuar duke na dhuruar dhjete respirator të gjeneracionit bashkohor. Keto respiratore do të risin cilesine dhe sigurine e sherbimit per pacientet duke krijuar kushte optimale personelit shendetesor te Spitalit Universitar Sh.Ndroqi Mirenjohje…

© 2018 Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”

Powered by Evolve