“Mirëmengjesi, a mund të shkruaj një artikull në lidhje me realitetin në spitalet e Tiranës dhe të ma botoni në gazetën tuaj. Dua të bëj nje pershkrim real pas një qëndrimi 9 ditor me vëllain tim të sëmurë në ambjentet e një spitali këtu në Tiranë”. Kështu nis mesazhi i Zamira Matoshit dërguar në “Gazetën…

Lexoni Eventin Spitail Universitar “Shefqet Ndroqi” Lexoni Eventin Spitail Universitar “Shefqet Ndroqi” Lexoni Eventin Spitail Universitar “Shefqet Ndroqi” Lexoni Eventin Spitail Universitar “Shefqet Ndroqi” Lexoni Eventin Spitail Universitar “Shefqet Ndroqi” Lexoni Eventin Spitail Universitar “Shefqet Ndroqi” Lexoni Eventin Spitail Universitar “Shefqet Ndroqi” Lexoni Eventin Spitail Universitar “Shefqet Ndroqi” Lexoni Eventin Spitail Universitar “Shefqet Ndroqi” Lexoni…

© 2018 Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”

Powered by Evolve