Falenderojme nga zemra popullin Gjerman, Qeverine Gjermane dhe Shkelqesine e Tij Ambasadorin Peter Zingraf per…

Stafi i spitalit universitar “Shefqet Ndroqi” shpreh dhimbjen për humbjen e jetës së 65-vjeçarit me…

 

 

Falenderojme nga zemra Ambasaden Amerikane per kujdesin dhe mbeshtetjen qe po i japin personelit shendetesor…

Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”, falenderon studion A-Vizion te z. Alban Kardashi dhe miqte e tij,…

REGJISTRI I REALIZIMIT TE PROKURIMEVE PUBLIKE PER PERIUDHEN JANAR – PRILL TE VITIT 2019. Shkarko…

REGJISTRI I PARASHIKIMEVE TE PROKURIMEVE PUBLIKE PER PERIUDHEN JANAR-DHJETOR TE VITIT 2019. Shkarko dokumentin ne…

“Mirëmengjesi, a mund të shkruaj një artikull në lidhje me realitetin në spitalet e Tiranës…

 

Per cdo informacion ne kontaktoni! Kontakt