– Dokumentacioni i papikezuar i detyrueshem qe duhet te paraqitet: 1. Sanitare . Kërkesë për…

1. (një) sanitare  2. (një) elektriçist

1.Kostoiste në sektorin e kostos:  2.Specialist finance (ekonomist I lartë) në sektorin e financës: 3.Nëndrejtor…

Njihuni me ligjet dhe rregulloret e mëposhtëme: SUSHN – Për hetimin administrativ të kërkesës së…

Ligji nr.150/2020 “Për disa shtesa në ligjin nr.60/2016 “Për sinjalizimin dhe mbrojtjen e sinjalizuesve”

Ligji nr.60/2016 “Për sinjalizimin dhe mbrojtjen e sinjalizuesve”

Shkelqesise Tuaj Znj. Ambasadore Yuri Kim! Urimet me te ndjera dhe miqesore me rastin e…

Dear friends!  One of the features of this pandemic was and continues to be the…

Teknologji bashkohore ne dezinfektimin e ambjenteve spitalore. Mirenjohje pa fund dhe falenderime nga zemra të…

Në emër të stafit të spitalit dëshiroj të shpreh mirënjohjen time për Dr.Bettina & Dr.Artanin…

Stafi i spitalit universitar “Shefqet Ndroqi” shpreh dhimbjen për humbjen e jetës së 60-vjeçarit me…

 

Per cdo informacion ne kontaktoni! Kontakt