Rreth Nesh

SU “Shefqet Ndroqi”, është bazë diagnostikuese, mjekuese, kërkimore shkencore dhe pedagogjike per semundjet e mushkerive dhe tuberkulozin.

Sherbimet tona

Sherbimet Universitare te Pneumologjise, Pavioni i Kardiologjise, Pavioni Intern, Pavioni i Reanimacinonit

Kabinetet

Kabineti i provave funskionale respiratore,Kabineti i Anatomo – Patologjise,Kabineti i Imazherise

Na kontaktoni

+355 688046405

+355 48855527

Per cdo informacion na kontaktoni…

Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”

Miresevini ne faqen e internetit te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”. Misioni yne eshte te ofrojme nje sherbim sa me te mire dhe cilesor per pacientet. Faqja jone e internetit do te sherbeje si nje ure e mire komunikimi mes nesh dhe jush. Ju ketu mund te gjeni informacione rreth spitalit, sherbimet tona, format e kontaktit e çdo informacion qe mund tju nevojitet.

Shpresojme qe nepermjet kesaj faqeje te jemi gjithmone sa me prane jush.
Ne jemi te hapur per te pritur sugjerimet tuaja rreth menyrave te informimit dhe permiresimit te metejshem te sherbimeve ndaj jush.

Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”

Misioni yne eshte te ofrojme nje sherbim sa me te mire dhe cilesor per pacientet.

Shërbimet

Sherbimet Universitare te Pneumologjise

Sherbimi universitar i Pneumologjise
Klinika e pare e Pneumologjise

Prof. Dr. Silvana Bala

Klinika e dyte e Pneumologjise

Prof. Dr. Hasan Hafizi

a.Diagnostikimi dhe trajtimi i te semureve me semundje pulmonare dhe TB.
b.Praktikat mjeksore per studentet e mjeksise, infermierise dhe pasuniversitaret

Njesia e trajtimit te pacienteve Post Covid 19

Klinika e Kardiologjise

Diagnostikimi dhe trajtimi i te semureve me semundje kardiake.

Hemodinamika. Koronarografi

Klinika Interne

Dr. Klodiana Brataj

Diagnostikimi i te semureve me semundje Nefrologjike, Gatrohepatologjike, Reumatologjike, Infektive, Onkologjike dhe Endokrinologjike.

 

Klinika e Reanimacinonit Bivalent

Prof Asoc. Alma Cani

Reanimacion bivalent
Terapi intensive te semureve ne gjendje te rende
Trajtimi i te semureve post-operator

Klinika e  Kardiokirurgjise

Dr. Shk. Rezart Deveja

Bybass i koronareve

Vendosje Valvulash

Klinika e Kirurgjise

1. REPARTI I KIRURGJISE TORAKALE

Prof. Asoc Fatmir Caushi
a.Diagnostikimi dhe trajtimi kirurgjikal i semundjeve pulmonare.

2.KLINIKA E KIRURGJISE SE PERGJITHSHME

Dr. Ylber Vata
a. Dignostikimi dhe trajtimi kirurgjikal i patologjive abdominale dhe ortopedike.

 

Salla e Operacionit

Intervente te ndryshme kirurgjikale

Sherbimi i Urgjencës

Pritja e te semureve te rende dhe drejtimi i tyre ne pavionet perkatese.

Sherbimi i pranimit te vizitave

Pranimi i te semureve jo urgjente te derguar nga sherbimi ambulatore (Filter shtrimesh)

Epidemiologjia

Laboratori

Analizat Para-klinike, Biokimike, dhe Baktereologjike.
Ky laborator sherben si laborator reference kombetare per TBC.

Statistikat

 

Sherbimi i konsultave ambulatore

Konsultat e referuara sipas sistemit te referimit.

Programi kombetar i tuberkulozit.

Pacientet kronik me fibroze cistike

 SHIKO ME TEPER →
[/column_2]

Evente

  • 1(një) vend vakant: Sekretar pranë Drejtorisë së Përgjithshme të QSRT: 1.Dokumentacioni i kërkuar: a.    Kërkesë…

  •  1 (një) lulishtar: > Dokumentat që duhen dorëzuar: > 1. Kërkesë për konkurim; > 2….

  •     1 (një) vend vakant: Specialist (Sektori i Kontrollit të infeksioneve Spitalore): 1.Dokumentacioni i kërkuar:…

  • I.    Vend vakant: 5 (pesë) sanitare Njësia Tiranë Dokumentat që duhen dorëzuar: 1. Kërkesë…

  • Qendra Spitalore Rajonale e Tiranës “Shefqet Ndroqi” per vendin e punës (vakant) për 1 (një)…

  • Shkarko Kodi i Etikes – QSRT – JANAR – 2024!!

  • I. Vend vakant: 4 (katër) sanitare Dokumentat që duhen dorëzuar: 1. Kërkesë për konkurim; 2….

  • I.    Vend vakant: 2 (dy) sanitare Dokumentat që duhen dorëzuar: 1. Kërkesë për konkurim;…

[/column_1] [/column]